sundsvall.kontorslokal-sverige.se: Kontorslokal i Sollefteå

Kontorslokal i Sollefteå

 

Om området

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, Sveriges näst största vattenkraftproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.

 

Värt att se

Junsele djurpark

Skognäs och Gröna huset

Klockhuset

 

 

Geografi

I Sollefteå kommun bor det nästan 20 000 personer, och i Sollefteå tätort några färre. Kommunen är fördelat på ett område om 5761 km2.

 

Länkar

Karta över Sollefteå

Om Sollefteå på Wikipedia

Sollefteå kommun

Höga kusten airport

 

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Östersund Falkenberg »